Slik starter jeg mandagen! Fettforbrenning.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen dere og glad mandag.

I dag startet jeg dagen med fettforbrenningsprog nummer tre. Den er super heavy, men gir eg masse energi. Føler du denne er for tung. kan du teste ut program 1 eller 2.

√ Du begynner med oppvarming på 10 minutter. Her skal du jogge rolig for å få opp pulsen din.

√ Etter disse 10 minuttene skal du opp i oppoverbakke, det vil si at du setter tredemøllen på oppoverbakke på 10-12 og speeden din skal være ned på 5-6 km/t. Slik skal du forsette i 10 minutter.

FotorCreated-2

√ Etter disse 10 minuttene skal du gå av tredemøllen her skal du nå gjøre bulgarsk utfall, husk å ta med deg vekter før du inntar tredmøllen. Du velger selv kiloene på vektene.

√ Nå skal du opp på tredmøllen igjen, denne gangen setter du møllen på 12km/t og begynner å løpe i 5 minutter, du trenger ingen motbakke nå( YAY) Dette kan være tøft siden du nettopp har trent bulgarsk utfall, men dont give up, du er snart ferdig!

√ Etter løpeturen på 5 minuttene skal du nå av møllen igjen for å trene bulgarks utfall nok en gang. Nå skal du kjenne at kroppen virkelig bare vil gi seg, men nå har du kommet til siste runde. ( Jippi)

√ Nå er det opp på tredmøllen en siste gang, nå setter du oppoverbakken på 15 og holder speeden på 5-7km/t Slik forsetter du de siste 5 minuttene, husk det er bare fem minutter så er du ferdig. Når du har gått disse 5 minuttene går du av tredmøllen og kjører den siste bulgarske utfall øvelsen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå er du ferdig! Gratulere, du et stykke fantastisk trent menneske og jeg er super stolt av dere alle sammen! Du kan prøve å løfte deg opp og ned på mølla om du føler for det, sykt tungt og det ser kjempe teit ut. Vi ses litt senere.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *