HEKSEJAKT!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei dere.

Er det noe jeg virkelig elsker så må det være historier, enten om de er ekte eller bare en bare noe folk har funnet på. Jeg fikk servert masse gode historier på Island, men favoritten ble Pingvellir, plassen er historisk, kulturell og har geologisk betydning. Dette er faktisk en av de mest populære turistmålene på Island.

Dette er hvor vikinger møttes en gang i året for å løse verdensproblemer. Dette er også plassen hvor heksene ble hengt fra broene og brent på bålet. Ryktene har seg at det forsatt finnes alver i fjellene som lurer menneskene trill rundt.

Viste du at folk på Island forsatt lager egne veier til alvene, fordi de tror at dem forsatt finnes, hvor kult er ikke det? Alveveier liksom.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

I disse dager er denne plassen for oss turister, her går vi å kjenne på energien ved kirken, broen og fjellet. Ryktet har seg at det var noen turister som var her for noen år siden som fikk se at et av kirkehusene brant ned, men da de kom nærmere huset var det ikke noe brann, dette skal vist være alvenes påfunn for å lure menneskene.

Turistene sa da at de fikk se alvene løpe mot fjellet da de kom til huset. Sant eller usant, hvem vet! Jeg likte hverfall historien.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi elsker en ekte heksejakt. Nå må jeg jobbe med litt e-mail.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *