Min nye selfie-bestevenn Sissel Hoffengh!

12675141_10156477091950517_110407858_oFoto: Fredrik Elvsaas Thompson

God kveld dere.

Moteuken altsår! Jeg har faktisk aldri vært på åpningen av denne eventen, er som regel alltid opptatt med andre ting, men i dag fikk jeg oppleve hva dette virkelig handler om. Et helt utrolig bra opplegg og når Marianne Jemtegård snurer på dj-trommen sin, ja da blir det stemning med en gang. Den dama der altsår.

Jeg var på scenen med min nye selfie-bestevenn Sissel Hoffengh fra Dagsavisen, ble nesten litt forelsket i hennes fantastiske personlighet, tror jeg må invitere Sissel på tequila shots i casa Hilton på Sagene en kveld. Det kan bli livat! (Sjekk Snapchaten min for video av oss, Sissel har aldri vært på snap før)

Det tok også litt tid å komme meg opp på den scenen, jeg har fått kink i ryggen etter gårsdagens treningsøkt, men begynner å bli litt bedre nå. (Overtrent)

Dessverre så ble det veldig lite bilder som ble tatt av kvelden, men et par stemningsbilder ble med hjem da.

P2082626

P2082623

Mens resten av mote-folkene koser seg måtte jeg komme meg hjem til både jobb, middag og oppvask. I morgen er det nye eventer, så en god natt søvn nå gjør nok underverket!

P2082619

P2082620

Ses i morgen tidlig til tidenes joggesko-shopping.

The author didnt add any Information to his profile yet

2 Comments

Veronica

Reply

Jøss der var jeg å gitt

Veronica

Reply

Jøss der var jeg å gitt

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton