UKE 3

429271_10151178882515517_1618456474_n

God mandag dere.

Jeg starter mandagen med friluft og en liten oppsummering fra sist uke

Ukens beste happening var nok nå på lørdag hvor jeg dro med meg to flasker prosecco, et smil og stormet inn til kompisen min Mia. For dere som følger meg på Snapchat så har dere sett videoene, ha ha. En veldig etterlengtet kveld. Kvelden ble avsluttet med 4 deilige tequila shots siden det er vår favorittdrink.

Ukens beste film så jeg faktisk i går, hvor skuespiller Elizabeth Banks tar denne rollen helt ut til fingerspissen. Jeg lo så mye og alt jeg satt igjen med på slutten var et stort smil og tanken på at bestekompisen min skal ringe meg neste uke og fortelle om sin walk of shame. Walk of shame er fra 2014, og har du ikke sett denne så er det et must. Sjekk trailer her

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

Ukens beste treningsmusikk er den nye låten til Sia – Unstoppable Sangen gir et fantastisk kick på tredmølla.

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

Ukens i don’t care, lets just do it ( YOLO) feeling var da jeg begynte å lage en podcast sammen med Lene. Jeg vet ikke helt hvordan dette blir til slutt, men det er moro å bare kaste seg ut i det. Den andre opplevelsen var da jeg lagte en audition-video til en reklame film. På denne videoen står jeg hjemme og danser alene og to sekunder etterpå hadde jeg sendte den inn, ha ha. I love it!

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

Ukens beste outfit er utentvil denne hippijakken fra Zara som i dag bare koster 699.- kroner på salg. Denne kommer jeg til å bruke masse i sommer på festivaler og andre  tequila shots partys. 

Polaroid Picture Frame: https://www.tuxpi.com/photo-effects/photo-paper

Planen var nå å drikke kaffe og lese nyhetene på nettet, men siden nyhetene på nettet bare handler om bloggere om dagen, stikker jeg ned på butikken å kjøpe de ekte nyhetene i papirutgave. Det er helt topp at bloggere for media-dekning, men det finnes litt grenser på hvor interessant det skal være?

Nei, i dag føler jeg faktisk for å lese litt om ting som faktisk har litt mer betydning. Det er ikke for å rakke ned på bloggerene, de er fantastisk. Jeg trenger bare ekte nyheter på en mandag! Vil jeg lese blogger så gjør jeg det på dems blogg-link.

Ha en fantastisk mandag dere.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *