Prosjekt- Snapchat. Du bestemmer!

Inneholder annonselenker

I disse dager driver jeg på med prosjekt-Snapchat. Det vil da si at mine følgere på Snapchat skal bestemme hvordan leiligheten min skal se ut. Jeg har mange ideer selv, men det er faktisk mye gøyere når følgerene mine på Snapchat bestemmer. Jeg gjør jobben, dere velge stilen.

Resultatet kommer når alt er 100% ferdig.

Mine følgere ville jeg skulle male stolene mine i spræke farger. Det har jeg nå gjort og de ble faktisk dødskule, takk for hjelpen. Det var rundt 50 stykker som ville jeg skulle ha en kritt-tavle på kjøkkenet, det er jeg også ferdig med. Stolene mine fikk nesten samme farge som disse vintage stolene.

FotorCreated

Rød her – Turkis her – Gul her Svart her Grønn her

Neste spørsmål var gulvet. Skal jeg male dette? Her kom det ikke fult så mange nei som jeg hadde trodd. De fleste mente gulvet skulle males hvit, mens noen mente lysegrått. Jeg holder denne ideen forsatt litt på vent, fordi det er faktisk litt skummelt 😀

Over til lampespørsmålet!

Det finnes 1 lampe jeg har sykt lyst på og det er den kjente «KONGLE LAMPEN» den koster like mye som en bil, så da dropper jeg nok denne på bildet under her, men…

FotorCreated

Jeg har kommet over en kopi. Ikke bare er den på slag, men den får jeg til noen 30 tusen kroner billigere, kanskje det er bedre å gå for en av disse?

FotorCreated

Hvit lampe her.  Grå lampe her  Svart lampe her Kobber lampe her

FotorCreated

Alle som kjenner meg vet at vintage er en stor del av hva jeg ser etter og denne stolen hadde vært 100% perfekt i en liten leilighet i Oslo. Du finner stolen her

FotorCreated

Bordet jeg ønsker i stuen må være et rundt et, gjerne marmor for da er det ekstra stilrent.

FotorCreated

Hvit marmorbord her – Messig/grønt her – Gull/ hvit her

Kast dere gjerne på Prosjekt-Snapchat om dere har noen kule interiør-ideer som kanskje kan komme til live. Min snap er @EspenHilton.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Så enig med å male stolene i de fargene du har tatt!! De ble kjempe kule!! 😀
    Av lamper ville jeg kanskje ha valgt kobber eller den sorte.:D Kikket på pris på bordet med marmor og kobber ben. Det var litt dyrt, men det er det jeg ville valgt. Å om du vil gjøre det billig, så kan du jo alltids kjøpe en sponplate, bena får du sikkert kjøpt på type Jula butikker osv.. Kontakt plast slik du har kjøpt til Mac`en din. 😉 Skjær platen rund, puss så det ikke blir noen skarpe kanter, sett på kontakt plasten og skru fast bena under. Å under bord platen kan du jo grunne med noe hvit og male gult eller turkist? 😀 Vola! Og du har et eget bord som du har laget helt selv 😀 Gleder meg til å se resultatet 😀

  2. Lena kristin fagervik jenssen

    Mix og match på stolene. Den sorte kongle lampa var nyyyydeli, skiller seg ut hvis resten er lyst. Stå på!!!! E så gøy å pusse opp!!!! Stooooor klæææææm fra korgen Tel deg. No ska e å bynne å pusse opp rommene til Di største gutta i huset her.