Fra rehab til reality

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen dere.

I dag har både hodet og kroppen min den største mandagsfølelsen ever. Jetlagen begynner å gå helt bort og alt jeg har lyst til er å trene kroppen i 100 kilometer i timen. Det føles så utrolig deilig å være på plass i sin egen leilighet i Oslo.

Bare det å stå opp, sette på Spotify på full guffe og trykke kaffe-koppen lagt opp i ansiktet. Den magiske følelsen av hverdagslykke!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det er ha reist i  over to uker tar på kroppen. Fra å trene hverdag til to dager i uken merker kroppen fort at energien blir hakket mindre. På mandag begynner jeg på et nytt og spennende treningsprogram sammen med min treningskompis Linnéa. I dag kjører jeg fettforbrennings-programmet mitt alene.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Siden det har vært jul og feire så er det mange gode og fine venner jeg ikke har sett på en stund så derfor har jeg invitert de på en en 8 stjerners middag i kveld. Vi ringer inn 2016 med hjemmelaget lammelår og noe godt i glasset.

Gjestene som kommer i kveld har tidligere vært på 4 stjerners middag, mens noen har fått spørsmål om å være med på programmet. Jeg gleder meg masse til i kveld. Vil dere bli med så skru på Snapchaten min @EspenHilton så ses vi der i kveld.

Ha en fantastisk lørdag videre, vi ses litt senere.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *