Lekedag med Nelia :D

bakedagespenannebrithcaroline_3

God kveld dere.

Dagen i dag har vært lang og effektiv og selvsagt utrolig morsom.

Planen var nok helt sikkert at jeg skulle være med å bake sammen med Caroline og Anne Brith, men Lars-kristian og jeg var mer opptatt av å smake enn å bake. Sava, Anne Brith kan virkelig tingene sine når det kommer til kaker. 

bakedagespenannebrithcaroline_4

Mens jentene bakte fikk jeg tid sammen med Nelia på sofaen. Vi lo, lekte med Snapchat og tegnet litt i Prinsesse Sofia-boka hennes. Det er faktisk mye gøyere å leke med Nelia enn å bake med Caroline og Anne Brith for å være ærlig, ha ha.

Jeg digger kidden til Lars og Caroline, vi to blir liksom bestevenner hver gang vi møtes. Like barn lekes best, er det ikke det de sier? Tenk at lillegullet snart blir to år, tiden fly virkelig fort. Uansett, gratulere med dagen Nelia, onkel morsom er glad i deg.

Nei, det har vært en fantastisk dag med utrolig gode venner. Nå skal jeg komme meg i sengen for å bli utvilt til Nobelkonserten i morgen. Gleder meg til å møte Morten Harket, han digger jeg altsår!

Vi ses i morgen, god natt dere.

bakedagespenannebrithcaroline_6bakedagespenannebrithcaroline_7

Årest moteblogger HER

Årets Gullpenn HER.

Årest Stjerneskudd HER.

Folkets Favoritt HER

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *