Hver dag dør det mennesker fordi du ikke klarer å holde kjeft!

(Bildet er tatt under Odins fakkeltog)

Hei dere.

Først må jeg bare si takk til alle dere som var innom bloggen i går, og til dere som delte innlegget videre på deres Facebook-side. Dette betyr veldig mye for meg når saken handler om mobbing, og det var det jeg ville formidle i går.

Mobbing er ikke greit, det kommer aldri til å bli greit, og dessverre så tror jeg det nok aldri kommer til å stoppe heller. Det var mange som bare leste overskriften på innlegget mitt og gikk helt bananas på kommentarfeltet uten å ha lest hva dette handlet om, det er faktisk bare trist.

Hver dag dør det mennesker, de tar sitt egent liv fordi nettopp du sitter bak pc din og skriver ord som du faktisk ikke helt vet hvordan blir mottatt av personen som leser det. Er det ikke på nettet folk mobber, så er det i skolen eller på jobben. Ingen, og da mener jeg ingen av oss vet hvordan andre mennesker har det, så pass på hva som kommer ut av munnen din eller på tastaturet før du trykker enter.

Min verste opplevelse var for noen år siden, da Odin tok sitt egent liv fordi denne lille gutten ble mobbet på skolen og ingen gjorde noe. Jeg kan si at nå er det nok, men mobbing stopper ikke av den grunn.

Jeg ser også en del av dere som var innom i går kom med noen veldig stygge kommentarer rettet mot meg, fordi jeg skrev det innlegget. Nå har jeg gått gjennom mobbing og jeg klarer å la slike ting gå forbi meg og velger derfor ikke å godkjenne deres kommentarer.

En kommentar jeg kan svare på er fra Eskejekebje@gmail.com som tydeligvis mener jeg er jævlig. Det er opp til hver enkel å mene selvsagt. Men om jeg velger å ligge med en mann eller dame har i grunnen ingenting om å være en jævel?

Jeg skjønte ikke helt den. Men gjerne kom og si det til meg face to face om du ser meg på gaten, så kan vi se om du vil definere meg som jævlig etterpå!

Tall eller klikk er ikke noe jeg bryr meg så mye om, derfor finner du ikke bloggen min på noen lister i Norge. Tallene fra i går var helt fantastiske ifølge agenten min, og det er jeg glad for i dag, fordi jeg ville formidle at mobbing er ikke ok. Så takk til alle dere 110 tusen mennesker som tok turen innom.

Jeg har mine lesere som jeg har hatt i mange år, og de betyr veldig mye for meg. På min blogg vet de hva de får og de vet hva jeg står for som menneske. Det er alltid hyggelig med nye følgere jeg kan inspirere enten innen mote, mat eller trening, men klikk er ikke det jeg jobber med.

Tusen takk for at dere delte, leste og står imot mennesker som mobber.

EspenÅrest moteblogger HER

Årets Gullpenn HER.

Årest Stjerneskudd HER.

Folkets Favoritt HER

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Alexandra

  Jeg har aldri lest denne bloggen før igår og det ser jeg at er ganske synd. For det er en flott blogg. Men det som drev meg hit imponerte meg stort og du Espen får en hjertelig high five fra meg som er glad for at noen tør å stikke hodet i vepsebolet.

 2. Jeg er innom her daglig og du er alltid like inspirerende Espen! Jeg heier på deg, du er rå (og lættis) 😀 klem fra meg

 3. Du vet hvor viktig du er for meg, Espen! Jeg er innom her hver dag. Jeg må bare takke deg for at du gjør sånne ting. Du fortjener så mye mere fordi du er så god og snill. Jeg blir så inspirert og glad når jeg hører at du virkelig tørr å vise «de» at det ikke er greit! 🙂

 4. Veldig bra skrevet! Er daglig innom bloggen din og blir like glad hver gang du kommer med et nytt innlegg. Du virker som en fantastisk person.

 5. Knall bra skrevet! Stå på 🙂

 6. Bra innlegg! Helt enig, nei til mobbing. Og det å være homofil bør IKKE brukes som skjellsord!

 7. Ballerina

  Har ikke vært innom bloggen din før. (Ei litta artikkel i Dagbladet derimot referere til en mening du har som jeg nikker ekstremt til!) du slår meg som et flott menneske. 🙂