Mote på budsjett!

Inneholder annonselenker

Shoes // Adidas. Chinos // Ralph Lauren. Jacket // Pier One. Shirt // Carlings. Glasses // Specsavers

God ettermiddag dere, her kommer dagens-vinterlook fra meg til dere. Jakket er i ull så denne funker bra nå i vinter. Vi er jo forsatt ganske så heldig med været i Oslo, men snøen kommer nok helt sikkert vært øyeblikk. Brillene jeg har på meg er en elegant kolleksjon av lettvektsinnfatninger laget av aluminium og oppkalt etter Jupiters måner.

Disse innfatningene er på samme tid sofistikerte og avslappede og er utviklet eksklusivt for Specsavers. Buksen er lett og luftig fra Ralph Lauren, og Adidas skoene er virkelig blitt en storfavoritt hos meg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAÅrest moteblogger HER

Årets Gullpenn HER.

Årest Stjerneskudd HER.

Folkets Favoritt HER

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton