Hva har jeg i kofferten?

Inneholder julegavereklame og annonselenker!

God fredag mine fine venner.

Ja, så hva har jeg i kofferten min tro? Om dere nå tenker «koffert» så er det veldig mye rart vi måtte gå igjennom og det har vi faktisk ikke tid til, så la oss holde oss til denne blå kofferten som kom på døren min i dag.

Jeg har fått min første julegave av et hærlig pressekontor nede i byen. Det er en Crosley Cruiser og jeg er helt frelst som vi sier i Vennesla hvor jeg kommer fra etterfølg av ordet Amen! Makan til hærlighet skal man lete lenge etter. 

Jeg har ikke laget noe film på hvordan den spiller, men følger du meg på Snapchat @EspenHilton så har jeg lagt ut et par videoer der. Jeg elsker vintage, alt fra klær, musikk til design så denne lille jævelen passer personligheten min helt perfekt. Nå snakker vi julestemning på G hjemme hos han Hilton.

Er ikke dette en kul julegave å gi til noen som er glad i musikk da? Jeg hadde blitt så glad om jeg fikk denne som dere sikkert har skjønt, hehe.

FotorCreatedFotorCreated

Sort HER! Blå HER! Lyseblå HER! Orange HER! Rosa HER!

Hva er bedre enn julenstemning fra 1950 tallet da? Sååååå koselig. Kunne ønske jeg skulle ha julefest i dag. Da hadde denne juleplaten fått kjørt seg et eksta trøkk!Årest moteblogger HER

Årets Gullpenn HER.

Årest Stjerneskudd HER.

Folkets Favoritt HER

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Den er jo helt fantastisk! Vet du om de selges i Sverige også? 🙂

    1. Espen Hilton

      Det tror jeg den gjør. Den er tross alt en av verdens mest solgte 😀