Jeg har stjelt en kjole til deg.

Inneholder reklame for en kompis.12068475_791254284334116_4150982592084826390_oHalla folkens.

Titter bare kjapt innom bloggen nå før det er Halloween fest i kveld. Jeg var på lanserings festen til Annette for noen uker siden, da stjal jeg en av kjolene hennes for å gi den til en av dere, ha ha. Den kjolen jeg tok ble faktisk utsolgt med en gang så der var jeg heldig.
FotorCreatedJeg tenker denne er perfekt nå til julebordsesongen. Den jeg fikk lagt i baggen min var størrelse medium. Det eneste du trenger å gjøre for å vinne dette tyvegodset er å like min Facebook side HER. I kveld legger jeg ut et bilde, da trykker du på kommentarfeltet og skriver JA og du er automatisk med i trekkningen.

Dette blir gøy. Håper å se dere på Facebook side min.

The author didnt add any Information to his profile yet

6 Comments

Anniken

Reply

JA 😀

Oda Øvereng

Reply

JA

Henriette

Reply

JAA!!

Hilde Kløvjan

Reply

JA

Susanne

Reply

JA

Connie klæboe

Reply

Ja kjære deg Veldig gjerne =D

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton