Jeg har stjelt en kjole til deg.

Inneholder reklame for en kompis.

12068475_791254284334116_4150982592084826390_o

Halla folkens.

Titter bare kjapt innom bloggen nå før det er Halloween fest i kveld. Jeg var på lanserings festen til Annette for noen uker siden, da stjal jeg en av kjolene hennes for å gi den til en av dere, ha ha. Den kjolen jeg tok ble faktisk utsolgt med en gang så der var jeg heldig.

FotorCreated

Jeg tenker denne er perfekt nå til julebordsesongen. Den jeg fikk lagt i baggen min var størrelse medium. Det eneste du trenger å gjøre for å vinne dette tyvegodset er å like min Facebook side HER. I kveld legger jeg ut et bilde, da trykker du på kommentarfeltet og skriver JA og du er automatisk med i trekkningen.

Dette blir gøy. Håper å se dere på Facebook side min.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Anniken

  JA 😀

 2. Oda Øvereng

  JA

 3. Henriette

  JAA!!

 4. Hilde Kløvjan

  JA

 5. Susanne

  JA

 6. Connie klæboe

  Ja kjære deg Veldig gjerne =D