Mote på budsjett fra 150 kroner.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God kveld dere, håper dagen deres har blitt maximalt utnyttet.

Vi snakker mye på denne bloggen om klær og budskjett. For meg finnes det ikke noe som er bedre enn kule klær til en fantastisk pris. Klær som kan kle opp lommeboken til oss alle. Selvsagt skal det være lov å unne seg noe som koster litt ekstra om man føler for det, men personlig så velger jeg heller et plagg med en gammel historie enn et dyrt design uten en fortelling.

Lenge leve secondhand & vintage butikker.

PA224844

Denne buksen er fra Acne, den kjøpte jeg på Fretex til 189.- Skjorten er fra H&M og kostet meg 100 kroner på salg. Genseren kjøpte jeg på secondhand butikken Urban Jungle i Brooklyn New York. Der dere dra neste gang dere er i byen. Dette er en av mine favoritt butikker og du kan finne så sykt mye bra her. Genseren kostet meg 15 dollar (150 kroner) Jeg lurer forsatt på hvem den tidligere eieren av denne genseren var! Spennende.

PA224839

Andre butikker i NYC som er verd et besøk er Beacon’s Closet, Brooklyn Vintage og selvsagt denne nettsiden her

PA224826PA224825PA224853 OLYMPUS DIGITAL CAMERAPA224871

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Stilig!