Julegavetips til deg selv!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hello fine mennesker.

Det er noen ganger jeg finner noen produkter som jeg bare må gi litt gratis reklame til slik at jeg kan gi dere en anbefaling. Slik som denne fantastiske dingsen. Jeg er virkelig ikke glad i å stryke skjorter, det tror jeg ikke det er så mange som er, spesielt ikke oss menn, ha ha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg kjøpte dette «reise»dampjern for et årsiden, men tror de finnes i butikken forsatt. Koster ikke så mye heller, pluss at det er genialt når du har dårlig tid. Tenk at du skal på byen, men skjørtet eller skjorten din er litt krøllete, bruk denne i 10 sekunder og det er borte, GENIALT!!!!

Nå har jeg brukt mitt så mye at jeg faktisk skal komme meg ut å kjøpe meg et nytt. Det som er litt morsomt er at jeg har glemt å ta av den ene lappen på dampjern, se bildet, ha ha. Mulig det er fordi jeg er mann og tenker ikke så mye på sånn.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tips: Perfekt julegave til deg selv. Nå skal jeg dra ut på en presse event, men vi ses litt senere.

-Espen

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *