Når ting ikke helt går etter planen!

P1014639

God onsdag dere.

Jeg springer litt rundt meg selv i dag faktisk. Jeg begynte på et blogginnlegg klokken 07:00 og da dette var ferdig tenkte jeg nei, det funker virkelig ikke. Dette er ikke noe spennende for dere som lesere, så jeg sendte det rett inn i søppeldynga.

Gikk videre på neste innlegg og tenkte, dette blir et sykt bra tips om treningsmat, men så klarte jeg å miste maten på gulvet før jeg fikk tatt bildene. Da står jeg her da, på gata i Oslo med min nye (ikkesponset) Morris genser. Det ble fine bilder da så uansett er jeg fornøyd med dagen så langt.

Tips: Ikke glem å tren 30 mintutter i dag. Du kan gjør det hjemme via denne linken!

P1014646P1014647P1014648P1014649 OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå skal jeg pakken ned masse klær som skal selges på vestkanttorget til lørdag. Jeg har mye fint til gode priser. Vi ses litt senere.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *