Prioritering, slå av!

√ Jacket // Moods of Norway.  Jumper // MQ //  Jeans // √ Diesel. √ Shoes // Roots.  Shirt // Gant. OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God lørdag dere. I natt fikk jeg faktisk 11 timer med søvn. 11 timer! Det er helt vilt. Jeg har ikke sovet så lenge på mange år føler jeg. I går sa jeg til meg selv “Legg fra deg mobilen, slå av dataen og gå inn å legg deg”, klokken var da 22:00.

Først gikk hodet inn i den kreative tenkeboksen, hva kan jeg inspirere om i morgen på bloggen. Jeg tror det tok femten minutter så sovnet jeg som en stein. Noen ganger så må man virkelig bare prioritere søvn på øyelokket 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFør jeg sovnet fikk jeg faktisk en ide som kommer på bloggen. Nå håper jeg bare at det funker, bildene kommer snart. Ha en kanonbra lørdag så lenge.

P1014331¨¨9¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
P1014335

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton