On the move

P1014192

God morgen dere.

Gårsdagen gikk virkelig i ett med jobb, møter og telefonsamtaler til den store gullmedaljen. And the winner is me! Neida, den var kanskje litt intern.

Etter all jobbingen dro jeg for å støtte Lene som hadde pre-launch av sin Leneorvikcollection på Bik Bok. Altsår! Det var den sykeste køen jeg har sett. Det minner meg litt om når H&M har designsamarbeid. Jeg blir så stolt vettu. 

P1014267

Da klokken var 18:00 kom alle jentene inn i butikken, det tok kanskje 30 minutter så var nesten hele kolleksjonen borte. RÅTTKlokke 18:50 måtte jeg løp videre til The Thief. Her ble det fem retters middag med Zalando. Stor stas å sitte å ha middag med fine mennesker på en slik fin resturant. Bondeknølen i meg koste seg glugg i hjel. Jeg tok ikke så mange bilder av denne kvelden bare fordi jeg ville være tilstede for en gang skyld. 

P1014269OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vi ses om noen timer for en liten oppdatering. Eller på Snapchat da @EspenHilton.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *