Mange ser på det som å være fattig, hva tenker du?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God kveld dere.

Jeg elsker et deilig shopping scoop og hvertfall når jeg finner det i Oslo. Denne genseren betalte jeg 100 høvdinger for, tenk det da! 100 kroner. Det finnes veldig mange deilige vintage og secondhand butikker i Oslo. Tre av favorittene er UFF, Velouria Vintage og selvsagt landets største Fretex secondhand butikk .Den Fretex butikken er virkelig helt fantastisk. Legger ved adressen litt lenger nede.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mange føler at det å kjøpe nye plagg som foreksempel har en X pris eller et kjent merke, gjør at man får automatisk en status. En status om at du har råd til å kjøpe det som er dyrest, flottest og mest populært på markedet pdd. Det er mange som ser på det som et press om å bruke mest penger. Bruker du mest penger å kan vise at du har råd, så er «kul». Men hvem har egentlig råd til å kjøpe flere ting til sky høye summer bare for å «passe inn» og være en av de «kule» ? Hvorfor er det slik at i dagens samfunn hos den yngre garde at man må ha noe som koster langt over det de fleste har råd til? Resultatet av dette fører ofte til et stort press blandt de yngre også videre til mobbing.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAP1014186P1014198P1014217P1014229P1014195

√ UFF: Jernbanetorget 2, Oslo – tel 22 42 35 55

√ Velouria Vintage: Thorvald Meyers gate 34, 0555 Oslo

√ Norges største Fretex: Ole Deviksvei 20. -tel 23 06 92 20

Gjerne del innlegget om det faller i smak. xx Espen

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Har aldri brydd meg særlig om merker. Bortsett fra nå som Lene Orvik har sluppet så mange fine kolleksjoner da! 😉 Men jeg finner masse fint på salg jeg og elsker når jeg kan gjøre et skikkelig kupp!

 2. Flott innlegg!
  Jeg elsker å kunne gå steder å shoppe gode kupp! Og for meg så tenker jeg at så lenge du har på deg noe du liker så trenger det ikke koste mye penger.
  Jeg handler Feks alltid på Tkmax i London. Der kan du få merke plagg til sterkt reduserte priser. Og plagg som ikke alle har.
  Billig kan og være fint og bra!
  Hilsen Linda

 3. Trine - Klisjéhjemmet

  Kjempefin genser og fint innlegg fra deg! 🙂

  Klem fra Trine på Klisjéhjemmet
  http://www.klisjehjemmet.no

  1. Espen Hilton

   Tusen takk fine du <3

 4. Tommy Ingebretsen

  Bra du tar opp dette temaet! Men du….er du klar over å heldig du var med det funnet?? Sykt fin og utrolig bra håndverk. Wow. Kan jeg Arve den???? Pliiiis…..Hehe…

  1. Espen Hilton

   I know, men de har så sykt mange fine slike genserer på UFF. Der må du ta turen neste gang du er i Oslo.
   Arve den? Skal tenke på det 😀 haha

 5. Annebrith

  Nydelig! Rett og slett! Hilsen bestemor

 6. Den kledde du skikkelig godt Espen!

  1. Espen Hilton

   Tusen takk <3

 7. Elsker stilen! Supert innlegg.

 8. Skryt for et godt innlegg! Jeg syntes det er flott at du tar opp et viktig og aktuelt tema om merkepress hos unge, samtidig som du sniker inn litt 2nd hand shopping (og hvor man burde gå – hit skal jeg helt sikkert ved neste besøk i Oslo) OG får frem et utrolig kult og inspirerende antrekk i et og samme innlegg! Nå vet jeg vet hvordan jeg skal style de tradisjonelle strikkegenserne mine i høst 😉

  1. Espen Hilton

   Tusen takk Elise.

   Du kommer til å elsker disse butikkene, du kan finne så sinnsykt mye kult her 😀
   Shopping som virkelig ikke koster for mye, men hvor du kan finne skatter som varer lenge 😀