Specsavers, hva har dere gjort?

Ambassadør reklame for Specsavers

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God lørdag mine fantastiske brilleslanger 😀

Som ambassadør for Specsavers så må jeg virkelig gi de litt ekstra skryt i dag. De har fått inn Lyle & Scott i butikkene sine. Da jeg dro innom butikken i Carl Johan for et par uker siden skulle jeg igrunnen bare få Andrè på en synstest, men så fikk jeg se hele den nye Lyle & Scott-kolleksjon som er i butikk nå, altsår ♥!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Du vet den følelsen når du ser noe i butikken og du bare ha det? Slik var det med denne kolleksjonen. Jeg sendte Andrè inn på synstest, mens jeg shoppet som crasy person. Jeg dro med meg tre helt fantastiske briller hjem. Det beste med Specsavers er at de har gjort det slik at dere kan kjøpe Lyle & Scott-kolleksjon der du får 2 for 1 med glass inkludert i begge parene. Det er virklig en bra deal spør du meg.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Brillene i Lyle & Scott -kolleksjonen er ikke bare super kule, de veier nesten ingenting så da slapper nesen din veldig godt av også, ha ha.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Kamilla Haaland

  Har faktisk en lyle & scott på nesa nå 😉
  Mange fine!

  kamillahaaland.com

  1. Espen Hilton

   Har du? Ja, er de ikke helt fantastiske 😀 Så lette og så kule i designet 😀 Jeg er besatt, ha ha