In the streets of autumn!

PA063569

Hola at you all gangsters!

Kom nettopp hjem fra en liten intimkonsert med Julie Bergan, snakk om talent altsår! Jeg tror denne sangen kommer til å nå opp på topplistene, klapp, klapp for henne. Jeg skal legge ut litt bilder fra konserten i morgen til dere.

FotorCreated

Jeg har laget meg 36 biter med sushi som nå skal kastes ned i kjeften, så skal jeg jobbe litt med bilder her på Sagenekontoret mitt. Når jeg sier at jeg har laget disse så mener jeg selvsagt Mildrid som har kjøkken rett utenfor leiligheten min. Billig da, 36 biter og det kostet meg 249.- Snakk om flaks. God middag fra han Hilton, ses på Snapchat @EspenHilton

PA063541 PA063580PA063574PA063587

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *