Best fashion blog male 2015, Vi vant!

FotorCreated-2

God mandag dere, noen ganger er det faktisk digg og ha en blåmandag. Jeg voknet opp til at bloggen «vår» vant titelen – Best fashion blog male Norway for 2015. Det å være nominert er veldig stas, men når den faktisk vinner må jeg klype meg litt i armen.

Dette gjør meg virkelig stolt og glad. Jeg bruker så ektremt mye tid på bloggen, så derfor er det ekstra stort når det sitter en profesjonell fagjury som velger nettopp bloggen din opp og frem. Veldig takknemlig og glad, tusen takk!

Nå som EspenHilton.com har vunnet i Norge skal jeg sende bloggen «vår» til København hvor den skal konkurrerer om titelen Scandinavias beste fashion blog male. Tenk å vinne denne da? Jeg dør faktisk litt innvending bare ved tanken om dette.

Under ser dere herrebloggerene fra Danmark, Sverige, Finland og jeg fra Norge. Hvem tror dere stikker av med titelen? ( Jeg krysser fingrene for Norge og bloggen vår)

Skjermbilde 2015-10-05 kl. 09.58.35

I januar fikk EspenHilton.com prisen for Årets herreblogg 2014 under Vixen blogg awards. Skal ærlig innrømme at det kom en liten tåre dagen etterpå. Husker ikke helt hva jeg sa på scenen engang, ha ha.

FotorCreated

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

 1. Annebrith

  Gratulerer!
  You rock!

  #danserogsynger

  1. Espen Hilton

   Tusen takk <3 <3

 2. Linda Mari

  Du er best.. digger bloggen din 😀

  1. Espen Hilton

   Tusen takk Linda 😀 Veldig stas.

 3. Gartulere Espen!
  Stor på

 4. Christine

  Gratulerer så mye! Vel fortjent! 😀

  1. Espen Hilton

   Tusen takk 😀