Mote på budsjett.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dressjakke // H&M. Skjorte // Moods of Norway. Pants // Whyred. Shoes // Stockholm Design Group.God onsdag fine mennesker.

Jeg elsker en god dress som sitter på som et skudd til en god pengesum. Det er snart julesesongen og da er det julebord for alle pengene. Både gutter og jenter skal pynte seg fra topp til tå. Da er det fint med klær som ikke koster så mye. Det samme gjelder når det er konfirmasjonstider eller 17 mai. Det handler ikke om designet, men hvordan dressen sitter på kroppen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kjøp dere et plagg som sitter godt på. En dress trenger ikke koste mer enn 1000 – 2000 kroner. Slik som denne dressen her. Jakken koster 598.- buksen kostet meg 499.- Skjorten er 699.- Paraplyen har jeg faktisk stjelt fra en kompis, så den ble veldig billig.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

FotorCreated

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The author didnt add any Information to his profile yet

1 Comment

Fredrik

Reply

Great!

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton