Specsavers redder liv.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God morgen dere.

Håper livet smiler som en deilig laks fra elva i Vennesla. Fiskene i Vennesla er faktisk veldig glade fordi det ikke er så mange som klarer å fange dem, good for them.

Disse brillene er noen av mine favoritter fra Specsavers. Elsker hvordan du kan gå på Specsavers å kjøpe deg briller som ikke tar opp hele budsjett. Disse brillene er fra Specsavers sin egen kolleksjon og ligger på ca 600 kroner. Det er billig da. 😀

P9161952

Dagen starter jeg med litt selvskryt fra min fine Specsavers ambassadør kollega Cathrine. Jeg er så stolt av henne og denne boken hun har gitt ut. Dette er en utrolig viktig bok for både gutter og jenter om kroppspress. Denne burde ligge under juletreet i år.

P9161949

Jeg skal snart starte en innsamling sammen med Specsavers. Da gjelder det å levere alle de gamle brillene dere har liggende hjemme i skuffene. Det er helt sykt hvor mange briller vi faktisk bare har liggende. Da jeg reiste til Tanzania i fjor samlet vi inn mange tusen briller. Tenk hvor mange mennesker det er i Tazania som faktisk får synet sitt tilbake pågrunn av at du gav dine briller til ditt lokale Specsavers? Helt rått! Her burde vi være stolte av oss selv. Jeg har vært i Tanzania, og vi redder faktisk liv sammen. Sjekk HER.

P9161948

Jeg har nå funnet mine neste briller. De heter Rufus og er så sinnsykt kule. De koster bare 598.- Jeg kommer til å være den kuleste brilleslangen ever. Veldig vintagelook, og det er noe jeg liker.

25389999-angled-2000x112525389999-front-2000x112525389999-side-2000x1125

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *