Det må være noe av det beste!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Wow, for en spræk matdag dette har vært. FruTimian inviterte meg og noen andre diggbare bloggere til Rakkestad for å både spise og lære om en ny type pasta. Jeg gleder meg så til å fortelle dere om dette. Dessverre så dere vente litt før innlegget kommer fordi vi har spilt inn en video til dere. Den må redigeres vettu, bloggere ass 😀

Jeg takket ja til denne opplevelsen fordi dette er noe som er både sunt og billig. En ekte meny som passer perfekt til vår alles «Nedivenktmeny» Jeg trodde ikke pasta kunne være så godt jeg, dævenhansteike!

P9171989

Denne opplevelsen delte jeg med Julia, Glenn, June & Hedda. Jeg tror vi alle har blitt hakket mer inspiret til å komme hjem for å lage noe nytt, godt og sunt til våre kjære sultne gribber. 

hjemmehoos-1024x683www.glennhenriksen.no-159

Ps: Det er ikke mine fingrer på bildet under, ha ha.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *