Black & Red style with new danish music

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jacket // BLK DNM. Hat // H&M. Shirt  // Cubus. Shoes // River Island. Jeans // Lee. Photo: LeneOrvikGod ettermiddag dere, håper denne grå dagen har gitt dere litt håp om bedre tider, ha ha. Jeg brukte så sinnsykt langtid for å komme meg på trening i dag, men kom meg ned til slutt. Middagen ble hjemmelaget protein pizza i fullkorn. Dæven så godt og så simplet. Oppskriften kommer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAP9141838P9141824P9141829P9141827

Jeg må bare legge ved en ny sang til dere. Er det noe jeg elsker så er det dansk musikk på ørene når jeg trener, og hvertfall fra kompisen Rasmus Tror ikke det finnes en stygg låt fra mr Seebach faktisk. Resten finner dere på min Spotify under music 1. Den er ikke ute på Youtube enda. 

Skjermbilde 2015-09-15 kl. 17.51.57


Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *