Black & Red style with new danish music

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jacket // BLK DNM. Hat // H&M. Shirt  // Cubus. Shoes // River Island. Jeans // Lee. Photo: LeneOrvikGod ettermiddag dere, håper denne grå dagen har gitt dere litt håp om bedre tider, ha ha. Jeg brukte så sinnsykt langtid for å komme meg på trening i dag, men kom meg ned til slutt. Middagen ble hjemmelaget protein pizza i fullkorn. Dæven så godt og så simplet. Oppskriften kommer.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

P9141838 P9141824 P9141829P9141827

Jeg må bare legge ved en ny sang til dere. Er det noe jeg elsker så er det dansk musikk på ørene når jeg trener, og hvertfall fra kompisen Rasmus Tror ikke det finnes en stygg låt fra mr Seebach faktisk. Resten finner dere på min Spotify under music 1. Den er ikke ute på Youtube enda.  Skjermbilde 2015-09-15 kl. 17.51.57

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton