John Arne Riise ( The documentary)

P8290851

Mange kjenner John Arne som en profesjonell fotballspiller. Eller en som blir tatt for noe han ikke er i media. Jeg kjenner John Arne som en kompis, en lagspiller i en vennegjeng. En mann med et stort hjerte som hver eneste dag må kjempe mot nett-troll som skal ta han, eller familien hans på et eller annent.

John er litt nervøs fordi han har latt kameraet slippe tett inn på han. Dokumentaren viser en mann med et stort hjerte som virkelig brenner for det han driver med.  Kunne ikke vært mer stolt av deg kompis.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag er det premiere på dokumentaren hans på kanal MAX  klokken 21.30 i kveld.

Gleder meg masse til å komme hjem i kveld å se dokumentaren. Jeg må bare springe til naboen fordi jeg har ikke tv hjemme, ha ha.

Jeg bare, knock knock. De bare, who`s there? Your bloggers Espen Hilton, I’m here to take your tv. (den var kjedelig) Ses senere.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *