I am Espen Hilton

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hei fine mennesker.

Nå er det veldig mange nye mennesker som er på besøk her, så da tenkte jeg det var på tide at dere skulle forstå meg litt bedre. Mange av dere tror kanskje at jeg er crasy bananas all the bloody time, og det stemmer jo forsåvidt.

Espen Hilton er en ung sprellmann fra Vennesla, han har et veldig spennende mellomnavn som begynner på R og slutter på D! Ragnvald! How funny er ikke det navnet da? Skulle tro mamma var en liten Lord of the ring`s fan, eller kanskje Gollum var hennes store favoritt. Hvem vet. Det ble nå hvertfall Ragnvald på denne unge sprellerten.

Gollum.1

Nå skal jeg være litt seriøst med dere. Jeg har jobbet med tv og mote i over 15 år tilsammen. mange år bak skjermen og 4 tv serier forann linsen. Elsker begge deler faktisk, men trives nok best forann om jeg skal være ærlig.

729x

Jeg har castet noen av Norges største tv-serier, alt fra Paradise hotel, Boligjakten, Ingen Grense, listen er lang. Tv-reporter har jeg også vært, moro å snakke med folk da, og har jobbet som personlig assistent for Trinny og Susannah.

Bloggen kom til live desember 2010, og den har både vært nominert og vunnet noen flotte titler. Bloggen ble meget fornøyd med både nominasjoner og priser. Dere kan forsatt nominere både blogg og snapchat da 😀

På bloggen deler jeg motetips for mannen i gaten, til en pris som passer lommeboken for oss alle. Jeg har tatt personligtrener utdannelse slik at jeg kan komme med tips til dere gratis, pluss at jeg har startet opp min egen «nedivektmeny» som har hovedfokus på proteiner. Slik som disse proteinrundstykkene

P8240523

Snapchaten bruker jeg for å kunne bli kjent med dere på en mer personlig måte, og hvor dere kan skjønne meg, og min personlighet. Jeg er en energi person som elsker å underholde, kanskje litt for mye til tider, (Sorry)

Det beste med Snapchat er dere som følge med på livet mitt, min historie urediger, rett og slett en plass hvor jeg kan gi dere tips og underholdning på en og samme plass. Det er vel igrunnen det samme jeg gjør på bloggen også, men på Snap kan vi kjøre video, det er litt gøyere da.  Jeg elsker snap-takeovers, dette har dere sikkert sett. Snakke mer om det senere.

Instagram ( @EspenHilton) er for inspirasjonsbilder, og her skriver jeg på engelsk. Vi alle elsker vel insamomentoz?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jakken koster bare 1800kr. Perfekt høstjakke. får den på Zara.

Min store lidenskap er å hjelpe andre, derfor var det veldig enkelt å takke ja til å bli en Specsavers ambassadør. Her får jeg hjelpe mennesker i Tanzania med å få synet sitt tilbake. Dette er den mest givende jobben jeg noen gang har gjort. 

P3044776

Det var litt om meg, takk for at dere leste. Ses på snap a folkens. Har dere spørsmål så kjør på 😀

Nå er det møte, så trening nummer to.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Du er en inspirasjon min venn;)

  2. Bloggen din er awesome! Er man i dårlig humør så er medisinen snappene dine ;D