Opplevelse for hele familien.

P8290851

God morgen fine folk.

Jeg har ikke fått fortalt dere om utflukten vi hadde med UB i helgen, det var faktisk sykt morsomt. Det jeg ikke kan forstå er hvorfor folk mente at jeg var dårlig til å kjøre racerbil? Jeg brukte bare først og andre gir, det gikk som ei klinkekule på lysgass spør du meg. Så sure dem da 😀

P8290840P8290892

Det første vi kjørte var denne 413 maskinen her, men fikk bare testet to runder desverre.  Jeg skjønte ikke helt hva jeg holdt på med. Jeg bare hadde speeden inne hele tiden. (fortere, fortere lissom) Andrè ble såååå sur, ha ha. Tror han hater å tape jeg.

P8290914

Så var det racerbilen da. Jeg bare, yay! 1 gir, over på 2 gir. Tror jeg svei noen dekk for å si det sånn. Oops, my bad! Jeg er fra Vennesla, og er det noe vi kan så er det å svi dekk og råne som noen helter fra Texas. Det står faktisk i Venneslakontrakten. neida, joda, neida.

P8290917

Etterpå var det prisutdeling, og jeg var så klar for å få en pokal. Atter en gang vant jeg ingen ting. Klikker!!! Men sykt morsomt opplegg da. Dette er virkelig noe dere bør teste ut. Døds morsomt for hele familien, spesielt om dere har mange dårlige taper i familien 😀

P8290937

Viktig med selfies når man møter sitt store idol. I like it. 

P8290941

Ha en fin dag dere. Nå er det trening på meg. Ses på Snapchat @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *