Summerstyle ( august)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skoes // Nike. Shorts // H&M. Shirt // RalpLauren.Sommer, du gode sommer. Det var som jeg sa til mine kompiser, sommeren den kommer ikke før i august. Jeg hadde rett, in ya faces brotha from another motha, neida, joda!

Det er så deilig å gå rundt i byen og bare se på alle de sommerkåte menneskene som har latteren høyrer enn enn håret til Eli Hagen. Jeg elsker glade mennesker, og jeg elsker igrunnen håret til Eli Hagen også.

Nå skal jeg rett på trening. Takk for alle bildene og meldingene dere sender på Snap. Jeg synes Snap er en veldig fin måte hvor vi kan snakke sammen på. Det er litt lettere enn å legge igjen kommentarer her. Tenk at jeg nå er venner med 2500 av dere på snapchat, det er fet 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

P8190370 P8190374 P8190378 P8190384 P8190364 P8190401

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton