De orginale moteforbildene.

P7311053God onsdag folkens.Jeg har vært så heldig å få møtt de orginale moteløvene. Før det var Instagramfame, bloggekjendiser, Snapchat og andre sosiale medier fantes det mennesker som virkelig viste hva dem snakket om.

Dem var ekte, de bydde på seg selv med sine sterke personligheter, og for dem var det ikke så viktig om du ikke hadde det siste som var på trendalarmen i butikkene. Dem skapte sin egen stil og trend. Dette er de orginale moteløvene med Jonny Cash som mentor på rockefoten.

Er det noe jeg personlig elsker så er det mennesker som disse. Du sitter på en kaffe langt ute i skogen, det går et sekund så snakker denne gjengen høyere enn alle andre, men de inkludere alle som sitter rundt bordene. Disse er the real shit, hadde disse vært mine besteforeldre så hadde jeg aldri flyttet fra nabolaget hvor dem bor. Noe så festelige, høylytte og inkluderende skal man lete lenge etter.

Dere er forbildene som vi alle burde ha, jeg legger meg helt flat. Takk for en hærlig kaffe og til vi møtes igjen. Lots of love -Hilton

P7311050P7311051P7311054P7311067

Den råeste Reidun har endelig blitt midtside pike. Dette syntes mannen hennes var virkelig stas. Hadde Reidun blogget eller hatt Instagram så tror jeg virkelig hun hadde vært en superhit. Er det noe hun kan så er det å pose.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

P7311062 P7311061

Jeg sa, kan jeg få se personligheten deres når jeg knipser bilder? Well, dem gav alt de hadde og mye mer. Dævenmalorca som jeg digger hu her. 😀P7311060 P7311059 P7311058

Ingen plasserer Jonny Cash i et hjørne. Dette er kongen av kompisgjengen. Du er og forblir en rockestjerne med den råeste kaffetermosen ever. 
P7311057 P7311056

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton