Gjør om designet på kontoret ditt.

Klistermerket er sponset!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

God kveld dere, snakk om at ting tar tid i dag, makan!Men nå er jeg hvertfall kommet meg inn døren etter en lang dag ute i Oslo marka, nærmere bestemt Carl Johan. Tenkte jeg ville vise dere hvor kul Mac`n min hadde blitt etter at jeg fikk  meg et snasent klister på den fra Marblessed.no. Jeg synes arbeidsplassen min virkelig har fått seg en ny look. Fint å beskytte den også da. Dem kommer i hvit og sort og er super enkelt å få på.

Brillene mine er fra Selected by Espen Hilton hos Specsavers. Stolt ambassadør vettu. Nå må jeg få i meg litt kraftfor. Jeg skal prøve å komme med en ny “Ned i vekt meny” i morgen til dere. Ha en fantastisk kveld så lenge.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Skjermbilde 2015-06-23 kl. 21.03.09

Skjermbilde 2015-06-23 kl. 21.03.28

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

P6233519

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton