Glemte å ta Malaria tabelettene mine.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAGod mandag folkens.Helgen er over og jeg har vært så forbanna heldig å fått meg en aldri så deilig forkjølelse, host, host og litt mer nysing. Jeg bare ååå hælvete, jeg har jo glemt å ta 2 av mine malaria tabletter!! Nei, tror faktisk ikke det er så farlig igrunnen (I hope) Jeg skulle hatt PT time klokken 09:00 i dag, men har booket den om til i morgen, så nå håper jeg bare at jeg blir frisk.

Det som er bra med å være syk er at kroppen kan få litt ro, ikke at jeg like å ha det rolig, men må man, så må man. Dagen skal jeg ha hjemme i sengen og ta PT prøvene på nettet, håper jeg består for om ikke må jeg vente 1 uke til jeg kan ta prøven igjen.

Jeg reiser også ut av landet om 4 dager, så mååå bli frisk, hvor jeg reiser kan jeg ikke si enda, fordi jeg har kjøpt denne turen i gebursdagsgave til kjæresten, så its all a secret for now

Jeg har laget en liten stjel stilen look til dere i dag, så shop to ya drop. Ses litt senere flotte folk.

 FotorCreated

1. Jacket HERE. 2. Shoes HERE. 3. Shirt HERE. 4. Bag HERE. 5 Jumper HEREOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton