Traveling week. DK & Africa up next!

P2213771

Jacket / HugoBoss. Shirt / RalphLauren. Scarf / Zara. Shoes / Nike. Jeans / Diesel.



God dag fine mennesker. Jeg fikk en text fra Mia og hun lurte på om jeg ville være med på en power walk her om dagen. Jeg elsker all form for aktivitet, så sa JA med en gang. Sjekk forskjellen a, hun er faktisk klar for trening, mens jeg var mer klar for en deilig gåtur.

P2213795

Nå er det bare noen dager igjen til Afrika. Jeg har brukt ca 3 timer på å finne passet mitt, snudd leiligheten opp ned, ringt til alle kontorene jeg har vært innom i det siste. Det var mysterisk forsvunnet trodde jeg.

Den siste plassen jeg kikket i var kalenderboken min, der lå passet på reisedatoen 20 februar. Er det mulig? Litt rutinert, bare glemsk da.

Torsdag er det Danmark som skal besøkes. Jeg er den eneste i Norge som får være med på en veldig spennende dag med Jack & Jones. Dette er en «behind the scenes»  sykt kult spør du meg. Det er 25 års jubeleum på Jack & Jones Premium tailoring linje. Dette blir døds fett og lærerikt for meg. Jeg har så mange planer, så dette passet meg rett i kjøttkaka. Håper dagen deres blir brutal bra, nå må jeg løpe. Ses senere folkens.

P2213789P2213812

My next destination is Danmark and Africa to do some work. Im the only one in Norway who gets to go «behind the scenes» in DK with the label Jack & Jones and there Jack & Jones Premium tailoring line.

Im going let you all see the home of this label so thats really cool.  Saturday im getting my as on the plane to Africa where i will stay and work with charity for a week. Hope you all like what i will post on my blog, insta & snap on the Hiltontravels.

See ya on  Instagram @EspenHilton eller SnapChat @EspenHilton

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *