Get up, stand up amp; Workout!

P2083163

God morgen og god mandag flotte mennesker, ny og spennende uke.Da var det bare å komme seg opp fra sengen for en ny og deilig mandag. Er så trøtt i tryne, men det for nå bare være. Jeg er nesten klart for trening med PT klokken 09 hundre. Alt som skal til nå er litt havregryn og en deilig iskald RedBull (sukkerfri.) Gjesp!

Denne uken agene er mye spennende. Møter, TV innspilling, studier. Vet dere hva jeg drømte om i natt? Helt tragis igrunnen, men kameraet mitt ble borte og jeg kunne ikke ta bilder. Dette har faktisk gjort at jeg har fått veldig lite søvn. Det er da man skjønner hvor avhengi jeg er av kameraet mitt. #FLAUT

Har dere fått med dere konkurransen jeg har ute nå? Jeg å legge den helt nederes, dette MÅ dere jo ble med på. En slik bra konkurranse hvor du kan glede andre skal man lete lenge etter. Dette er grunnen til jeg takket ja for å være med på dette.

Mens jeg sitter her og venter på sommeren, kan dere delta i konkurransen om tur til Karibien til 50.000kr. Vi ses i kveld fine mennesker.

P2083169

Konkurransen:

pepa-720x691

Nå er det din tur kompis. Lag din helt egen Pepcall video til en du er glad i eller bare trenger en PepCall, last opp videoen til YouTube og merk den med #PepCall. Etterpå kan du dele den så mye du vil på Facebook, Instagram. Den som har fått flest visninger innen 1 juni 2015, vinner da denne reisen til CARIBIEN til en verdi av 50.000kroner! Konkurransereglene er HER.

Jeg har nå gleden av å gi bloggleserne mine eksklusiv tilgang til å bruke PepCall før lansering også, ved å logge på PepCall-siden og bruke koden ULUQ4  for å få tilgang. Det tar bare 5 sekunder å bestille, og dette abonnementet er super billig!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *