My Africa!

South-Africa-giraffes

God fredag mine fantastiske cyber venner, endelig fredag. Dæven som denne guttungen gleder seg.

Jeg har en liten ting å fortelle dere, det er noe som betyr så utrolig mye for meg. Jeg har fått muligheten til å få reise til Afrika i slutten av månden. Her skal jeg få lov til å jobbe med noe som gir meg så utrolig mye tilbake. Jeg skal hjelpe dem som ikke har det like bra som deg og meg.

Jeg vet ikke helt hvilke typer oppgaver jeg får, men er klar for å ta på meg alt som kommer min veg. Jeg må faktisk klype meg litt i armen siden Specsavers har valgt å sende meg til Tanzania, men venter et par dager med å klype meg selv, siden jeg nettopp har tatt noen vaksiner. Au, au. Tenk om jeg bare kunne tatt alle med meg hjem, ikke alle det har jeg ikke plass til, men kanskje 5 -10 stykker? Tror jeg hadde blitt en fantastisk pappa jeg. 

all-smiles2

 Dette er virkelig en drøm som kommer i oppfynnelse, tenk at det er jeg som skal til Afrika, tenk at det er jeg som skal få lov til å gi tilbake på denne måten.

Frivillig arbeid betyr så mye for meg og det er så fint å få perspektiv på ting. Planen min er å filme så mye jeg kan på turen og legge det ut både på bloggen, Snap og på Facebook siden min HER . Følger dere Facebook siden min har dere også muligheten til å vinne gaven jeg vant under Vixen finalen, den fortjener leserene av bloggen, vi må dele vet dere.

Om det er noe dere ønsker jeg skal filme på turen, noe dere ønsker jeg skal ta opp. Si fra for jeg gjør det så lenge alt ligger til rette for dette. Slenger inn en av favoritt sangene mine, tror dere blir å like den.

Nå begynner dagen min, trening og lesing. Ses om litt flotte leprechauns!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *