Welcome to my morning routine at the gym.

P2033003

God morgen sprekinger, mage og litt rygg trening er på agendaen!Det finnes mange måter å trene magen på, men jeg tenkte å vise dere mine favoritt øvelser, alt du trenger en en oppblåsbar ball og det hjelper selvsagt om du er litt kreativ.

Legg ryggen ned på ballen, pass på at du er alene så du ikke slipper en promp, det er bare små kleint! (Aldri skjedd meg, ALDRI!)

P2033010

Push deg selv opp og gjerne skyv armene frem når du er på toppen. Pust inn med nesen og ut med munnen, viktig å tenke oksygen folkens! 

P2033012

Legg deg oppå ballen med magen mot ballen. Hold hendene i gulvet og push beina opp og ned mens du ser rett frem, evt ned sånn som jeg gjør på bildet. Husk stram magen og hold fokuset, vi leker ikke trening. 

P2033013

Bøy deg enda litt mer frem og strekk beina godt opp mot taket, her får nedre del av ryggen virkelig kjørt seg og det ser bra ut når du er naken vettø 🙂 

P2033016

Du kan også legge deg på siden med den ene armen ned i bakken, push beina opp og ned mens du holder overkroppen helt stille. Dette er yber bra og her skal du virkelig ha konsentrasjonen i fokus, eller så fyker du på tryne og det er nesten like flaut som å slippe en promp.

P2033019

Klarer du å stå på ballen uten å holde deg i noe som helst? Om du klarer dette så strammer du magen, mens du bruker beina til å sku deg frem og tilbake. Denne kjører både mage, bein og rygg.  

P2033025

Jeg klarte det, ikke så lenge, men jeg klarte det hvertfall litt og det er hva som teller. 

P2033030

Dette er en favoritt, her ligger du også helt stille på ballen, mens det ene beinet går opp, når du er oppe med beinet presser du bare litt ekstra. Jeg vet dette er tungt, men det er så bra for kroppen din, come on peeps.  

P2033031

Ferdig med dagens trening, se så happy. Jeg faker smilet her. Er sykt sulten og trenger en dusj. Litt happy er jeg jo da, men mest sur.  

P2033033

Vi snakkes om noen timer campers! SkipÒhoy!

P2033034

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *