Im giving away my blog award prize to my readers.

Vixen_Blogawards_2014_Foto_Mona_Ranum_073-700x467

God kveld mine damer og herrer.Da er dagen kommet for å si virkelig takk til dere som stemte meg frem som årets herreblogger 2014. Dette betyr mer enn hva dere forstår. Jeg har allerede hatt en takketale på bloggen så da driter vi rett og slett i ny, er jo ikke så god på de talene uansett. Takk, takk Jesus, over & out!

Det jeg skal frem til hvertfall, hadde det ikke vært for dere så hadde jeg ikke blitt nominert til denne prisen og da hadde jeg ikke vunnet. Rett skal være rett, jeg beholder prisen og gaven skal dere få av meg. Nå har det seg sånn at jeg bare har en gave å gi dere denne gangen, men det kommer flere på Facebook siden min. Det menneske som skal få denne gaven fra Moods of Norway til en pris av 8000kr blir annonsert på min nye facebook side på søndag.

Alt du trenger å gjøre er å like min nye FACEBOOK side HER så trekker jeg en vinner. Liker du allerede siden så er du automatisk med i trekkningen. Super gøy med gratis shopping da folkens, Moods har mye bra så det er litt kjedelig å gi fra meg dette gavekortet ha ha.

Den grønne dressen jeg har på topp bildet mitt er faktisk fra Moods og jeg elsker den, skulle gjerne hatt den blå også, men den kan jo dere kjøpe for dette gavekortet. Gå å lik siden nå da, så ses vi i morgen.

P2022984P2022986P2022988

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *