Im the best male blogger in Norway!

P1282756

God torsdag flotte mennesker.


Jeg vant!!! Folkens, VI VANT!, Helt ærlig så tror jeg ikke dere skjønner hvor mye dette betyr for meg. I snart 5 år har jeg jobbet og stått på for å bevise at det finnes herrebloggere som kan dette like godt som jentene kan det, og i går ble det et faktum. Jeg er så stolt og så glad, litt sliten, men mest glad. Beste mannelige bloggeren,#STOLT

Jeg var så stresset før Vixen i går at jeg løp rett hjem etter jobb og klarte ikke gjøre noe annent enn ha finne frem Jif flasken, legge den godt i håndflaten og begynne å vaske leiligheten.1 time etterpå var leiligheten super fresh, jeg hadde da svettet ut en halv mann med stress og adrenalinet hadde senket seg, så meg selv i speilet og prøvde å løfte på plass rynkene mine, de hang forsatt som en vakker Mops, men jeg var hvertfall mer rolig.

Kjæresten min hadde tatt seg fri fra jobb for å bli med på festen, det i seg selv er stort når man må reise dagen etterpå klokken 05:30 for å komme seg opp på Rena med hurtigtoget som tar 3 timer. Hærlig å ha et sånt menneske i livet mitt.

Jeg var nok i litt «sjokk» og hadde litt for mye adrenalin på scenen at jeg glemte å takke noen veldig spesielle mennesker, DERE! Dere som faktisk går inn på bloggen min hver eneste dag, dere er en av grunnene til at jeg synes dette er moro. Tusen takk.

Nå skal jeg ned på God Morgen Norge for å snakke om bloggen. I dag kommer til å bli sykt hektisk med 3 jobber som skal gjøres, sava jeg trenger PT min nå, håper jeg får kommer meg innom ICON. Ses snart for en update.

P1282760P1282765P1282766P1282786P1282787P1282793P1282799P1282809

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

0 kommentarer

  1. Hurra for flinkeste Espen! Super fortjent <3

  2. Så gøy! Grattis!! 😀

  3. Masse gratulerer Espen! 🙂

  4. gratulerer min kjære sønn,dette fortjener du… kjempeglad i deg!!!!

  5. Så stas! Gratulerer 🙂

  6. Gratulerer så mye!! 🙂