God Morgen Norge / Good Morning Norway (TV-show)

P1292812God kveld dere fantastiske mennesker og mulig noen animals, (mange dyr har forskjellige talenter, så hvem vet igrunnen hva som sitter på den andre siden av pc-skjermen.)

I dag har det virkelig vært heilt sinnsykt, som Jorunn sa da hun vant Idol på 2tusentallet!

Jeg er så glad og klarer faktisk ikke helt å forstå at det var nettopp jeg som vant i går.

Dagen begynte klokken 06:00, tok meg en kopp varm kaffe og ble litt sur fordi jeg hadde bare nok til en kopp, så da drakk jeg varmt vann etterpå og lekte superstjerne i en time, så meg selv i speilet og hadde en sykt bra takketale. Jesus ble ikke med denne gangen heller, føler liksom ikke han har bidratt så mye til denne prisen.

Uansett, Kristin og jeg var innom de fine folkene på God Morgen Norge for å snakke om blogging og hva det betyr for bloggere å få en slik pris. Intervjuet kan dere se HER!

Kjeften til Kristin går selvsagt i ett, hun er bergenser og en patriot av både byen og hamburgere med masse ost, helst 5 skiver ost på en burger. Jeg lærte faktisk frøken Gjelsvik et par teorier rundt dette med kost og kaffeinntak når man er beruset, så will see! Hun elsker carbo, jeg elsker sunn mat.

Kristin er fin da, hadde tatt hu! Vi startet også et band sammen i dag, det har vi kalt “The Gjelsvik sjekker inn på Hilton” Det ble en halv sang og vi la fra oss hele ideen, så nå skal vi heller finne på noe annent morsomt sammen.

Håper kvelden deres blir fin, jeg skal slenge denne trøtte kroppen inn i dusjen nå og ta føttene bort på sofaen etterpå.

Ses i morgen peeps, lots of love!

P1292813IMG_9934 IMG_9935 IMG_9936 IMG_9939 IMG_9941 IMG_9954 IMG_9943 IMG_9948 P1292814 P1292815 P1292816

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton