New exciting week ahead!

P1252659

God morgen alle sammen, mandag igjen altsår!

Jeg sovnet klokken 20:00 i går, og voknet opp klokken 07:00 i dag. Er det da man sier at kroppen er kaputt?

Denne uken er det veldig mye som står på menyen. Begynner mandagen med PT time på ICON, for så å kaste meg på den aldri så irriterende kollektivtransport bussen til Carl Johan for å jobbe med casting.

I kveld bli lesing av kroppens indre impulser og systemer, tror det blir et par RedBull okser for at hodet skal få jobbe noen ektra timer, så hvordan og når jeg sovner i kveld gjenstår jo å se, men uansett så er jo livet hærlig a? Frisk som en fisk!

Håper mandagen ikke blir for stressende, vi ses om noen timer. Ha en fin morgen.

P1252667P1252668P1252670

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *