Saturdays studies!

P1242642 God lørdags mine fine folk,


 

Jeg har tilbrakt dagen ved spisebordet og lest meg opp på kroppens skjelett, wow sier nå bare jeg. Det er faktisk ganske moro når man endelig begynner å skjønne seg litt på det latinske språket og hvordan kroppen faktisk henger sammen.

Har du lyst å bli PT? (Personlig trener) Send meg en mail så kan jeg skaffe deg avslag på din utannelse. Jippi!

Jeg tenker at det er på tide å pakke sammen alle bøkene mine, og legge bort det kartet jeg har tegnet av kroppens indre organer. Det er på tide å kaste meg i dusjen for så å ta meg et deilig glass med røvin. Håper dere får en fin lørdagskveld.

Vi ses i morgen, da skal vi snakke om vampyrbehandlingen jeg har testet ut.

NB: Bildene er fylt med blod!P1242636 P1242640 P1242657

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton