My brain!

PC030569

God tirsdag flotte utøverer.

Tenkte jeg ville ta opp en veldig interessant ting med dere siden jeg er i mitt A-modus om dagen.

Ikke bare jobber jeg mye og går på skole i helgene, men jeg har fått meg en helt fantastisk PT (Personlig trener) Ståle.  Dette har gjort at jeg har begynt å tenke litt annerledes både i livet og hvordan kroppen min fungerer. Jeg er litt besatt av hjernen, hvordan den fungerer og hvorfor man tenker som man tenker.

Hvem er det som bestemmer at man foreksempel ikke er god nok, eller at man kan være supermann dagen ettepå og få til alt man ønsker? Hvem, hva og hvorfor tenker vi slik vi gjør? Hjernen er delt inn i 3, hvem av de 3 sier, nei dette får du ikke til og hvem sier jo dette får du til?

Ta bilde mitt på toppen, her ser du tre utgaver av meg selv. En er sinna, en er lei seg og en er litt sånn, kom igjen its all good! Hvem bestemmer alt dette? Fasiten er jo deg selv, du er den som bestemmer, men hvorfor jobber hjernen som den gjør? Hjernen assår, det er en liten mystisk motor jeg skal jobbe videre med i dag.

Vet ikke om dette var så spennende for dere, men la oss bruke hjernen og si at det var det. Håper dagen deres blir kjempe bra, nå skal jeg jobbe videre, ses i kveld!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *