Going back to school!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hallo flotte folk, 

Jeg har alltid elsket det å kunne få hjelpe andre mennesker, få dem opp og frem. Gi folk et lite push slik at de kan forstå at de er bra nok. Den verste fienden vi har, er oss selv. Det handler litt om å «step out side your comfort zone» For vi kan alle få til akkurat det vi vil.

Jeg har jobbet i snart 10 år med å analysere og prøve å forstå meg på mennesker, det har vært så utrolig lærerikt både innen mote og TV. Men nå vil jeg selv step up the game. Jeg vil mer, så etter 15 år i kontorstolen setter jeg meg på skolebenken for å bli enda bedre. Nå vil jeg gjerne forstå meg på menneskekroppen og hva den har å by på. Hvordan kan vi bli bedre på innsiden også?

Gleder meg veldig til å fortelle om skolen jeg har valgt. Men nå må jeg løpe fordi jeg skal på skolen. Herregud, jeg skal på skolen. Ha ha.

Lurer på hvordan det ser ut i friminuttene, tror dere forsatt den «kule» gjengen står å røyker? Har vi langfri klokken 12:30 til 13:30? Dæven, jeg skulle kjøpt meg en ny skolebukse og penalhus, jaja!

Vi ses senere.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *