Caroline Berg Eriksen!

1743566_10154441019550517_1681907088226999391_n

Hei og god morgen alle sammen.

Jeg tenkte å ta opp en liten sak i dag, saken som går på nettet om Caroline og Lars Kristian.

Det at Lars Kristian skulle sitte bak tastaturet og skrive kommentarer på kona sin blogg i et forsvar for å støtte konen sin, alt jeg kan si er at jeg forstår at han gjør dette. Ville ikke du gjort det samme for det mennneske du elsker? Ville du ikke tatt henne i forsvar om det strømmer inn med meldinger om hat på det mennesker du har gitt ditt ja til? Han gjør bare det som som en mann skal gjøre for sin kone, det kalles støtte!

Han har gjort dette anonymt, so what? Personlig mener jeg han faktisk kunne bare gjort dette med sitt egent navn. Det er så mye som dere lesere ikke forstår hva hun må gjennom som mennneske, ting som er så sykt at når jeg fikk vite dette sto jeg med et stort spørsmålstegn og ble så satt ut, at noen mennesker kan gjøre slike ting er helt vilt og uakseptabelt.

Jeg vet ting som hun har opplevd som ikke har kommet ut i media, ting Lars må gjøre for å beskytte Caroline, hun er bare et menneske som driver en blogg. Ingen mennesker burde oppleve disse tingene. Noen ganger kan det koke over for et menneske, tenk om det var deg som skulle lese gjennom 100 vis av kommentarer hvor det står så mye hat på konen din? Jeg hadde klikket selv, og hadde gjort det samme for å løfte om et lite menneske bak en stor blogg, slik at hun kan gå på jobb og komme hjem glad til sin lille familie og være den beste mammen hun kan være for sin lille datter.

Det jeg prøver å si er at før man utaler seg om ting, er det viktig at man kanskje prøver å forstår hva en mann er villig til å gjøre for det mennesket man elsker. La oss heller prøve å være snille med hverandre og ikke sitte bak et tastatur å være en nettmobber og hater.

Mennesker blir mobbet hver eneste dag på nettet, Caroline er en av de menneskene jeg kjenner som blir virkelig mobbet, det er ikke ofte dere ser dette, nettopp fordi Lars Kristian ikke lar Caroline se disse stygge hat meldingene. Dette for meg er et bevis på en ekte mann som støtter sin kone.

Nå må jeg jobbe, men la oss ikke hate, la oss heller støtte. Ting er ikke alltid som man tror.

-Espen

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *