I hate the gym in january!

P1042051

God morgen folk`s

Jeg må ærlig innrømme at en ting jeg hater med januar er alle som er over desperate på treningssenteret. Forstå meg rett, jeg synes det er fantastisk at folk trener og vil komme i form i 2015, men nå er det så mye folk der, da jeg kom inn døren på Sats i går snudde jeg og gikk hjem.

Selv trener jeg 5 ganger i uken og har gjort dette i over 4 år og vet at dette blir ikke å vare lenger enn tre uker, for slik er det hver eneste år. Februar er det fantastisk å trene, da er alt back to basic igjen. Evt så trenger vi større treningssenter sånn at vi alle kan trene, hater å vente på en løpemølle og hater hvertfall å vente på treningsmanualer som er opptatt fordi salen er overstappet med et volum på 35 ekstra mennesker som skal bruke samme manualer.

Nei, lykke til med treningen disse 3 ukene. Nå er det innspilling for min del og skal prøve meg på Sats litt før klokken fem i dag.

Hadde det ikke vært så glatt ute kunne jeg tatt Nike skoene å løpt ute, men der faller jeg bare og som regel er det rett forann feile mennesker!

P1042045P1042008P1042021

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *