The M effect on le Olympus Pen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAGod fredags ettermiddag! The M effekt knappen på Olympus Pen kameraet er noe av det råeste jeg har opplevd. Det eneste du trenger er et mørkt rom, en lommelykt og resten er opp til fantastien hva du vil lage. Det eneste du trenger er å tenke kreativ på hva du vil få ut av bilde, du står stille mens du bruker lommelykten på deg selv. M effekten på kameraet vil ta bilder hver eneste gang du bruker lommelykten for den føler på lyset og knippser i et sett. E-P3_silver__top_EZ-M1442IIR-XL-580-90 Jeg kommer til å prøve meg frem på denne effekten når jeg skal ta outfitsbilder ute i disse mørke måndene som er nå, da må jeg bare sette kameraet på et stativ og bruke Iphonen slik at jeg ser hva jeg lyser på. #TheMeffekt. OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton