Fall

OLYMPUS DIGITAL CAMERAShoes /Zara. Jeans/ Diesel/ Jacket/ Cedarwood. Jumper/UFF. Shirt/RalphLauren  Høst, man får ikke bedre tider enn høsten, utenom sommeren da for ingenting kan slå sommeren. Dagen min har gått i mail, casting og en liten tur ut for å fikse plagg til mitt Halloween kostyme. Jeg kommer nok ikke til å bli så skummel i år, tror det blir litt mer humoristisk enn det. Lørdag skal vi feire Maja og da samkjører vi Halloween fest. Temaet er Disney, det burde jeg kunne, har jo jobbet der. Tatt litt høstbilder, jeg elsker høstens farger.   OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton