Sale bonanza.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAGod laurdagskveld. Jeg har tatt på meg julegenseren fra H&M, god jul folkens. For en dag, for et salg og nå er jeg NM i sliten. Takk gud for gode venner som har rigget istand middag til jeg kom hjem fra dagens salg på Vestkanttorget. Salget gikk så sykt bra og nå sitter jeg her overlykkelig med både iskald vin og varm middag. Nå blir det bare 100% avslapping så jeg må legge ned Mac og tastasturet og være litt sosial, har jo besøk. Vi snakkes senere kidz.OLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

The author didnt add any Information to his profile yet

Leave a Reply

INSTAGRAM @espenhilton