Dagbladet why so much hate?

IMG_6926

God lørdag folkens, jeg bare til dama på toget. Kan du ta et bilde, hun bare okay. Ikke så flink med vinkelen, men det går bra haha. Jeg er på reisefot, men skal hjem igjen i morgen. Dro rett fra Britney til toget, veldig luksus for å si det sånn. Jeg tenkte jeg skulle bare svare litt på vegene av en av de teiteste artiklene jeg noen gang har lest som ble skrevet på Dagbladet i går. Du kan lese det HER! For det første om Britney hadde hatt denne visningen åpen for alle så det kommet fullt hus, men dette var en lukket visning til både presse og bloggere, hvorfor det? Jo, bloggere får faktisk ting ut hvor journalistene/ pressen ikke kommer til. Noen av bloggerene har faktisk mer klikk enn hva faktisk pressen har. Bloggere har lov til å skrive hva dem vil og hadde denne journalisten gjort jobbe sin så hadde hun faktisk skjønt at dette var en lukket visning for bare inviterte. Personlig så har jeg vært en fan av denne dama siden jeg var liten, men nå skal jeg selv være proff og ikke fortelle det denne journalisten tror vi bloggere må si. Jeg synes kolleksjonen var veldig fin, du kan se at det er litt Britney rundt dette samarbeidet for noe av undertøyet har en liten feeling av redneck/trash, noe Britney kan være til tider. Men dama ser faktisk bedre ut enn noen gang. At hun var der veldig få minutter går er litt kjedelig, men vi skjønner jo at dama er bissy, hva hun tjener på dette er lurer Dagbladet på? Okay kjære journalist, om du heller kan tenke litt på den jobben du skal gjøre enn hva denne dama tjener hadde nok saken din blitt mye bedre, om det er bra PR spør dem også om, well, her sitter jeg og alle dem andre bloggerene rundt om i verden å skriver vår mening om det, så bra pr vil jeg nok si det er.  Kjære journalist, bloggere kan skrive hva dem vil og ja vi vil blir faktisk invitert igjen uansett om vi skriver at man ikke liker kolleksjonen. Det virker som du undervurdere en blogger på hvem/hva vi gjør, la meg nå si at for det første så synes jeg du burde fronte en kampanje for janteloven enn å være journalist som skal jobbe for en bra avis som Dagbladet er. Om du lurer på hva vi tjener til en sak du vil lage neste gang du tenker, ja dem er bare bloggere. du kan tripple lønnen din med 3 i mnd. Et lite tips til neste gang du snakker nedlatende om bloggere osv, ikke kom springene til oss når du trenger et bilde du vil linke denne saken til som du nettopp gjorde i går på trappen. Nesten et lite desperat forsøk for å ha noe å linke denne saken til. PS: For meg virker det som Dagbladet er litt små sjalu på at Morten fikk et stort møte med Britney og at hun la ut bilde av dem to. Til neste gang kjære Dagbladet journalist, gjør en bedre jobb og helst kom på jobb etter du har gjort litt research på hva en slik event går ut på. Nå skal skal jeg jobbe, ja journalisten JOBBE!

IMG_6928

Se, en cupcake Dagbladet. Mmm sukker!

IMG_6896IMG_6898IMG_6924IMG_6923IMG_6922IMG_6917IMG_6915IMG_6911IMG_6905IMG_6904

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *