I got G-Shock!!

IMG_6842

God onsdag peeps. Jeg hadde en super bissy dag i går så da kommer denne posten nå, jeg har trengt en klokken ganske lenge, men klokken jeg hadde bestemt meg for å kjøpe måtte ha alt en trenings-idiot trenger og jeg tror jeg fant meg den i går fra merket G-Shock. At det skulle ta så lang tid er litt morsomt siden G-Shock faktisk har vært på markedet i over 30 år haha. Husker dere disse klokkene fra 90-tallet? Personlig så synes jeg at disse klokkene har en råskap over dem og dette skal være klokker som aldri går i stykker, det var hvertfall Mr Ibe`s drøm en gang i tiden. De tåler faktisk et fall på 10 meter og batteriet hvor lenge skal det holde? Jo, 10 år folkens, hvor rått er ikke det? Det tok lang tid før jeg fant min favoritt for jeg ville ha så mange haha… Men det for holde med en om gangen.  Ses om litt. I had a super bissy day yesterday so here comes the post from yesterdays shopping. I been needing a watch for a long time, but i want one that has it all and i believe i found it from the label G-Shock. The funny thing is that this is a 30 years old label, it really took me along time to find it haha. The watches can take a 10 meters fall and the battery has 10 years before you need to charge is.

IMG_6857IMG_6858

Digger fagene, perfekt på sommeren.   

IMG_6854IMG_6853IMG_6852

Favoritt pga den oransje fargen og til trening.

IMG_6851IMG_6850

Dette ble faktisk den ultimate favoritten, men det var ikke den jeg shoppet 🙂 

IMG_6848IMG_6847

 I denne boksen ligger klokken min, men den skal dere få se om litt. Jeg er yber fornøyd. Nå er jeg klar for både klatring, svømming, bootcamp og relaxing time. For jeg vet nå hvor mye klokken er uansett. 

IMG_6860IMG_6859

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *