Breakfast at tiffany’s aka Gitte Witt.

stylefrok8044

Sjekk ut denne frokost-gjengen a, snakk om the only man in heaven. Ja, gutter dere burde være litt sjalue på meg nå. Dævenhansteike. Skulle tro det bare var en mannelig blogger i Norge, haha. Jeg klager ikke. Liker å være den eneste gutten med 15 jenter på frokost jeg evt lunsj/middag/nattmat også da. Frokost hjemme hos Gitte Witt med nye style Interiør magasinet. Fint hjem har hun og hyggelige mennesker var til stede, nå skal denne mannen kaste seg litt rundt, drikke opp en kaffe og komme seg på bootcamp, høres litt senere kankans gaoe folk. Lånte et par bilder fra Annette, takk for det. Check out this Brady bunch of people. Talk about being the only man in breakfast heaven, haha. Yes fellas, you should me jealous. Loooord! You would think there was only one man who blogged in Norway haha, I’m not complaning 🙂 I like being the only man with 15 girls at breakfast or lunch/dinner/night-snack. Gitte has a beautiful home that you can see in the new style interior magazine. Im of to bootcamp, but ill see ya all later. 

style900

Det er lov å late som Annette er damen min da.   

stylefrok84085IMG_6835IMG_6834IMG_6827IMG_6825

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *